Nieuws

Marked

Het wordt tijd, er is nieuw werk op komst!! Dit maal in samenwerking met marked; een begeleidinstraject dat uitgaat van de Stad Genk/C-mine en Cultuurplatform Design. Meer nieuws volgt snel!! http://www.marked.be/index.php?id=ontwerpers

Mookum

Sinds september werk ik als ontwerper en productontwikkelaar voor mookum!
www.mookum.com

Prototyping

Volop bezig aan het prototype van de swingchair!! Benieuwd naar het resultaat? Heb nog even geduld!!

Geselecteerd voor Marked2013!!

MARKED is een begeleidingstraject en tentoonstelling georganiseerd door Stad Genk/C-mine en Design Platform Limburg en financieel ondersteund door het Interreg-project Creative Drive. De tien geselecteerde ontwerpers krijgen de kans hun product te vermarkten en te doen opmerken in de shops.
http://www.marked.be/over-marked/

Opening Viktor: 19-20 januari Falconplein

espressobar/conceptgalerlij Huis waar jonge ontwerpers uit de wereld van meubel, juweel, mode, textiel, productie, grafiek en beeldende kunsten hun werken creƫren, exposeren en verkopen. Het coatboard, de wigtafel en oakrings zijn hier te koop!

Geselecteerd voor Portfolio 2012!

De wigcollectie is geselecteerd voor portfolio 2012 award. De tentoonstelling loopt dit jaar van 22 november tot 16 december 2012. De adviesgroep oordeelde op basis van hun specifieke expertise en vooropgestelde selectiecriteria zoals innovativiteit, originaliteit, technische en commerciƫle haalbaarheid, maatschappelijke relevantie en de relevantie voor de bedrijven.
http://portfolio.optimo.be/?action=onderdeel&onder...

Nchair op interieur kortrijk!

Ook nchair staat op stand van Mookum! Kom gerust eens een kijkje nemen in hal 5 op stand 508.